Tapahtumat 2014

Tulokset

BIS1: KANERVAKALLION ROOPE
BIS2: MELODY FOSS
BIS3: SANDRA

Näyttelyn paras esittäjä: Monika Pekkola

BIS1 palkittiin Hööks Hevosurheilun lahjoittamilla tuotepalkinnoilla (mm. voittoloimi) sekä Petrus Kuvat/Petra Vesalan sponsoroimalla palkinnolla (hevosen muotokuvaus + teetetty taulu, arvo n. 200 e).

BIS ja BIS3 palkittiin Hööks Hevosurheilun lahjoittamilla tuotepalkinnoilla sekä Luontoäidin hevoset & Studfarm Ojeroso VII:n lahjoittamilla tuotepaketeilla (arvo 50 e/paketti).

Näyttelyn paras esittäjä sai palkinnoksi Luontoäidin hevoset & Studfarm Ojeroso VII:n lahjoittaman satulatelineen (arvo 200 e).

Symppispalkinto: PIMU (Aiver Sportin lahjoittama tuotepalkinto)
Päivän satumaisin: HUURUPEIKKO (Satueläimet Tmi:n lahjoittama tuotepalkinto)
Nuori lupaus: KIMUN KIRMA (Aiver Sportin lahjoittama tuotepalkinto)
SISU-palkinto: DONEGAN (SISU-kakku)
Kunniamaininta "komeat liikkeet": ROVENS (lahjakortti Pirttisillan tilan loimipesulaan)
Juhlavimmat jouhet: SHANANDOAH ja RUBY (Parturi-Kampaamo Essi Korpelan lahjoittama tuotepalkinto + Kulta- ja kelloliike Merjan lahjakortti)

Kaikki näyttelyyn osallistujat saivat Pyymäen Leipomon lahjoittamat ruisleivät. Lisäksi kaikki punaisen ruusukkeen saaneet palkittiin Vexven ja Viljar Shopin lahjoittamilla paidoilla.

PUNAINEN RUUSUKE:

KANERVAKALLION ROOPE
SAPALY GELINGYZ
SHANANDOAH
PINOMÄEN ARIEL
ROVENS
LAVILAN LEO
DONEGAN
MELODY FOSS
SANDRA
RUBY
LAUGES FANTASIAH DK

SININEN RUUSUKE:

HISPANO LV
VIE JAHN
HUSON JYMINÄ
KESÄ-SUHARI (nostettiin sinisten kehästä punaisten kehään)
KIMUN KIRMA
NIKODEMUS
PIMU
L.P VELMI
HUURUPEIKKO (nostettiin sinisten kehästä punaisten kehään)
ROIKALE (nostettiin sinisten kehästä punaisten kehään)
PRINZ STARR

Hevosten ja ponien Match Show: II Honkola Horse Show helatorstaina 29.5.2014

I HONKOLA HORSE SHOW 26.5.2013
Best In Show: Hispano LV
I HONKOLA HORSE SHOW 26.5.2013
Best In Show 2: Shanandoah
I HONKOLA HORSE SHOW 26.5.2013
Best In Show 3: Donegan
Kuvat: Tiina Nikkanen

YLE Uutiset 18.8.2013: "Suihketta harjaan ja asento kuntoon hevosten match show'hun"


TERVETULOA KAIKILLE HEVOSILLE JA PONEILLE AVOIMEEN MATCH SHOW'HUN!

Honkola Horse Show järjestetään nyt toista kertaa. Tapahtuman järjestää yhteistyössä Honkolan Ratsastusseura (HkR) ry ja Sisuratsukot (SISU) ry. Näyttely pidetään helatorstaina 29.5.2014 kello 12 Honkolan ratsastuskentällä Sastamalan Keikyässä.

Tuomareina toimivat agronomi Helena Jansson ja Hämeen Hevosjalostusliiton johtokunnan jäsen Olavi Inkinen.

Ilmoittautuneet jaetaan satunnaisesti pareihin. Tuomari arvostelee hevosten/ponien rakenteen sekä liikkeet käynnissä ja ravissa kolmiouralla. Myös ”päivän kunnolla” (mm. käyttäytyminen, karvapeitteen/jouhien kunto, lihavuusaste) on mätsäreissä merkitystä! Parista toinen saa punaisen ruusukkeen (I palkinto) ja toinen sinisen ruusukkeen (II palkinto). Punaiset ja sinisten parhaat jatkavat BIS (Best In Show) -kehään, jossa valitaan näyttelyn kolme parasta.

Paikalle toivotaan kaikenikäisiä ja -kokoisia hevosia ja poneja! Jokainen osallistuja saa kotiinviemisiksi vähintään ruusukkeen sekä asiantuntevien tuomareiden antaman kirjallisen arvion hevosestaan/ponistaan.

1. Näyttelyyn otetaan 30 ensimmäistä ilmoittautunutta. Sitovat ilmoittautumiset su 25.5.2014 mennessä sähköpostitse sisuratsukot(a)gmail.com. Ilmoittautumisen yhteydessä on mainittava: hevosen/ponin nimi, rotu, sukupuoli, syntymäaika ja -maa, suku (isä, emä, emänisä), kasvattaja (+ paikkakunta), omistaja (+ paikkakunta) sekä esittäjä.

2. Osallistumismaksu on 15 €, HkR:n ja SISUn jäseniltä 10 € hevosta/ponia kohden. Maksu hoidetaan paikan päällä kisakansliassa. Kanslia avautuu kello 10.30.

3. Osallistujaluettelo pareihin jaettuna ja arvioidun aikataulun kera on luettavissa Sisuratsukoiden nettisivuilla ma 26.5.2013. Jos joudut perumaan osallistumisesi, ilmoita siitä välittömästi! Peruuttamattajääneistä ilmoittautumisista peritään osallistumismaksun suuruinen summa.

4. Näyttelyssä palkitaan BIS1, BIS2 ja BIS3 sekä näyttelyn paras esittäjä. Lisäksi luvassa on erikoispalkintoja. Jokainen osallistuja saa vähintään ruusukkeen sekä tuomareiden antaman kirjallisen arvion hevosestaan/ponistaan. Parhaat palkitaan mm. näyttävin ruusukkein, diplomein ja esinepalkinnoin.

5. Esittäjällä tulee olla siisti, tarkoituksenmukainen asu ja kypärä. 2-vuotiaat ja vanhemmat ponit ja hevoset on esitettävä suitsittuna kuolaimin. Myös 1-vuotiailla voi käyttää kuolaimia, mikäli katsoo sen tarpeelliseksi. Oriin esittäjän on oltava vähintään 16-vuotias.

6. Hevosella/ponilla tulee olla suitsiin kiinnitetty numerolappu koko näyttelypäivän ajan (siitä hetkestä alkaen, kun hevonen/poni puretaan trailerista siihen saakka, kun se on takaisintrailerissa). Numerolapun saat ilmoittautumisen yhteydessä kisakansliasta.

7. Näyttelypaikan osoite on Kisatie, 32740 Sastamala. Honkolan urheilualueelta löytyy näyttelykehänä toimivan ratsastuskentän lisäksi mm. jousiammuntarata sekä tennis- ja rantalentiskenttä.

8. Näyttelypaikalta löytyy maittava buffetti, jonka valikoimissa on mm. muurinpohjalettuja.

9. Hevoskuljetuksille parkkipaikkoja myös Honkolan kirpputorin (katso FB:sta "Honkolan Kirpputori") pihalla, josta näyttelypäivänä suora kulkuyhteys kenttäalueelle.

10. Näyttelyn johtajana ja yhteyshenkilönä toimii Marjo Iso-Jaakkola 050-355 6533.

11. Hevosia ja poneja ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta.

12. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.


Satueläimet Tmi - Poniparatiisi
ihastuttavia varusteita ponillesi!

Parturikampaamo Essi KorpelaWebdesing Pumpulienkeli.com
Otsikot kuvat: Sisuratsukot, Pumpulienkeli.com, Pablo Harju, Pumpulienkeli.com