SISU-shop

Tilaukset sisuratsukot[at]gmail.com.

Uudet SISU-takit
varaa omasi nopeasti!
Vihdoinkin on aika tilata uudet SISU-takit - etenkin kaikkien uusien jäsenten riemuksi (ja niiden vanhojen, joiden edellinen edustustakki on jo niin reissussa rähjääntynyt, että uusi tulee tarpeeseen)!

Kyseessä on siis: Clique Arkansas -kevyttoppatakki (väri: neon-oranssi)

"Hillityn tyylikäs, kevyt tikkitakki, jossa tekountuvatoppaus. Poikkeuksellisen ihana, pehmeä ja sileä päälliskangas. Kätevä, irroitettava huppu. Edessä kokovetoketju ja vetoketjutaskut. Sopii monipuoliseen työhön ja ulkoiluun, sillä takki ei ole liian paksu ja kuuma. Kangas: 100% polyesteri." Naisten malli, koot: 36/S - 42/XL. Unisex-malli, koot: S-2XL

Hinta 65 e (sisältää selkään brodeeratun SISU-logon)

Takit meille toimittaa: DecoTikki Oy, Somero

Tehdään nopealla aikataululla ensimmäinen tilaus, jotta halukkaat saavat takin päällensä jo 31.1./14.2. kisoihin! Jos et ehdi ensimmäiseen tilaukseen, niin takkeja tilataan pyynnöstä lisää myöhemmin keväällä! Muutamia takkeja (yleisimpiä kokoja) myös otetaan varastoon.

Sitovat tilaukset tämän viikon (vko 3) aikana allekirjoittaneelle. Tilaus laitetaan eteenpäin maanantaina. Toimi siis nopeasti!

Takkiterveisin, Marjo Iso-Jaakkola marjo.paivikki@gmail.com, 050-355 6533

SISU -lippikset
Oranssi lippis mustalla tekstillä.
Hinta: 5€

SISU -pikee
Jo kulttimaineeseen noussut oranssi pikee-paita SISU-painatuksin. Suositellaan koko tiimille; niin ratsastajalle kuin huoltojoukoillekin kuin myös muille SISU-henkisille kannattajille ja kannustajille!
Mallit: yleis-/miesten malli, ladies
Kokovaihtoehdot: jäljellä vain 2 kpl kokona yleis/miestenmalli M
Hinta: 15 e

SISU -PolyPad satulahuopa
Musta/oranssi ja valkoinen/oranssi. PolyPadin erikoisuus on sen painetta tasaava ominaisuus. Siinä ei ole ollenkaan kiinnikkeitä, vaan se muovautuu hevosen selän ja satulan väliin ja pysyy paikoillaan kovissakin olosuhteissa, joissa ratsastettava aika on pitkä ja hevonen hikoaa runsaasti. Huovan ansiosta paine jakautuu tasaisemmin hevosen selkään. Huovalla on myös iskuja pehmentävä ominaisuus, joten se on äärettömän hyvä valinta pitkälle matkaratsastuskilpailumatkalle.
Hinta: 45€Webdesing Pumpulienkeli.com
Otsikot kuvat: Sisuratsukot, Pumpulienkeli.com, Pablo Harju, Pumpulienkeli.com