Jäseneksi Sisuratsukoihin

Sisuratsukot on Suomen Ratsastajainliiton (SRL) jäsenseura. Liittymällä SISUn täys- tai perhejäseneksi, saat seuran omien jäsenetujen lisäksi myös SRL:n jäsenedut. Kannatusjäsenet pääsevät nauttimaan pelkästään seuran jäseneduista. Mikäli haluat liittyä seuran jäseneksi, ota yhteyttä jäsensihteeriimme!

Jäsenmaksut vuonna 2015

Täysjäsen (seniori) 57 €
Täysjäsen (juniori, synt. 1996 tai myöhemmin) 50 €
Perhejäsen (seniori) 32 €
Perhejäsen (juniori) 28,50 €
Kannatusjäsen 5 €

Kaikissa jäsenlajeissa seuran osuus on 5 euroa, loppuosa summasta menee SRL:lle.

Kilpailuluvat

Voidakseen ilmoittautua kilpailupalveluohjelma KIPAn kautta 1-tason kilpailuun, tarvitsee ratsastaja lisäksi maksuttoman E-kilpailuluvan. Lue lisää kilpailuluvista SRL:n nettisivuilta (mm. ohje maksuttoman E-kilpailuluvan lunastamisesta). Huomioithan, että jos olet lunastanut alkuvuodesta E-kilpailuluvan ja haluat myöhemmin vuoden aikana muuttaa sen esim. D-luvaksi, muutostyöhön kuluu aikaa (n. viikko). Lupa-asioissa ota yhteys oman seurasi jäsensihteeriin.

SRL:n jäsenedut
Hippos-lehti (ilmestyy 8 kertaa vuodessa)
LähiTapiolan kattava urheiluvakuutus; voimassa hevosen käsittely- ja hoitotehtävissä sekä harrastettaessa ratsastusta ja valjakkoajoa kotona ja muualla (myös ulkomailla). Vakuutus on voimassa mm. ratsastuskilpailuissa, ratsastustunneilla, valmennuksissa ja myös em. tilaisuuksiin välittömästi liittyvillä meno- ja paluumatkoilla. Vakuutus on voimassa toimihenkilötehtävissä kisoissa ja valmennuksissa. Yleisimmät kysymykset SRL:n vakuutusta koskien löytyvät täältä. UUTTA! SRL.n jäsenten on mahdollista hankkia vapaaehtoinen laajennettu vakuutusturva 12 euron lisämaksusta. Lisää tietoja SRL:n nettisivuilta.
Oikeus lunastaa alue-/kansallinen kilpailulupa
Oikeus toimia SRL:n virallisena toimihenkilönä (kouluksen käytyään)
LähiTapiolan hevosvakuutuksista 10 % alennus
TallinkSiljan jäsenedut ja –tarjoukset
Lue lisää edellämainituista ja muista jäseneduista SRL:n nettisivuilta.

Mitä tarkoittaa perhejäsenyys?
Perhejäseneksi voi liittyä, jos asuu samassa taloudessa täysjäsenen kanssa (seniorin tai juniorin). Perhejäsen saa kaikki samat edut kuin täysjäsen, paitsi ei omaa Hippos-lehteä. Lisäksi perhejäsenellä ei ole oikeutta hakea kansallista kilpailulupaa tai eikä hän voi toimia SRL:n virallisena toimihenkilönä.

Mitä seuran omiin jäsenetuihin kuuluu?
Jäsenet saavat osallistua seuran järjestämiin tapahtumiin, kilpailuihin yms. alennettuun hintaan. Myös myyntiartikkeleista saa alennusta. Seura järjestää tapahtumia (mm. valmennuksia), jotka ovat avoimia vain jäsenille. Seuran jäsenet ovat aina etusijalla, mikäli osallistujamäärää joudutaan rajoittamaan tapahtumiin. Jäsenille neuvotellaan uusia etuja mahdollisuuksien mukaan.

Miten jäsenmaksu hoidetaan?
Jäsenmaksu maksetaan tilisiirtona viitenumeroa käyttäen Suomen Ratsastajainliiton tilille. Sisuratsukot toimittaa sähköpostitse jokaiselle jäsenelle oman tilisiirtolomakkeen, jossa on jäsenelle oma viitenumero maksamista varten.Webdesing Pumpulienkeli.com
Otsikot kuvat: Sisuratsukot, Pumpulienkeli.com, Pablo Harju, Pumpulienkeli.com